Inici BENICARLÓ Videojocs, Maestrat i Gamesis: entrevistem a Àlex de Gameshop

Videojocs, Maestrat i Gamesis: entrevistem a Àlex de Gameshop

760

Videojocs, Maestrat i Gamesis: entrevistem a Àlex de Gameshop

 

– Que tenen d’especial els ‘gamers‘ del Maestrat? – Que són molt fidels. La majoria sempre tornen i passen de clients a amics.

– Quina indústria consideres més forta, videojocs o merchandising de jocs? Ara, per ara els videojocs encara que el ‘merchan‘ està agafant molta força, ja que hi ha molt de públic a qui li agrada tindre objectes, camisetes, figures dels jocs i sèries favorites.


– Que busquen els ‘gamers‘ més joves? Els jóvens busquen acció ràpida, res que els faci pensa molt i sobretot estar comunicats per internet mentre juguen

.. i els més ‘viejunos‘? Els ‘viejunos‘ busquen històries, que els conten alguna cosa i els enganxe sense pensar molt en el tipus de joc. Si té una gran història, serà un joc venut.

– Parlant de la nostàlgia… que triomfa més, l’autèntic retro o reinvencions com la SNES mini, NeoGeo mini, etc ?? Estan “ahí, ahí”… el retro autèntic és molt buscat, però a la par és més car i limitat de trobar. La moda mini, fa que eixes experiències siguen més assequibles i per tant es venen molt bé.

– De moment pareix que GAMESIS serà un èxit, tenint en compte que ja s’han exhaurit pràcticament les entrades… com hi participa GAMESHOP en els torneigs? Gameshop participarà donant premis als guanyadors de cada torneig; és el primer any i esperem que els visitants i participants puguen aportar molt més a l’experiència.


fotografies de la botiga GAMESHOP Vinaròs


Molt bé, Àlex… ens veiem a GAMESIS !!!

 

VI Edició del Gàmesis a Vinaròs

Article anteriorL’Oficina de Turisme de Vinaròs renova el distintiu de qualitat Q que garanteix una prestació del servei òptima als turistes
Article següentCàlig rebra ajudes per a evitar la despoblació