Inici PEÑÍSCOLA Victòria del Servigroup Peníscola per 5 a 0 davant del Manzanares en...

Victòria del Servigroup Peníscola per 5 a 0 davant del Manzanares en el quart partit de la pretemporada

271

El Servigroup Peníscola va vèncer aquest dimecres al Manzanares per un contundent 5-0 en el quart partit de pretemporada per als de Santi Valladares. El matx, disputat en el Pavelló Juan Vizcarro de Peníscola, va permetre als jugadors retrobar-se amb la victòria en aquesta pretemporada i recuperar bones sensacions després de la derrota del passat dissabte per 2-4 enfront del Barça Atlètic. Els gols de Diego Quintela i Diego Sancho en el primer temps van posar amb avantatge als de la Ciutat en la Mar i en la segona part, Mati Starna va ser el protagonista amb dos gols i diverses intervencions sota pals. Gran actuació col·lectiva en defensa per a deixar la porteria a zero davant un equip de Primera.

Manzanares va sortir al partit amb molta intensitat i una forta pressió a dalt. Als dos minuts, els manxecs van tenir el 0-1 però Starna va realitzar una bona parada davant l’internacional espanyol Raúl Campos. No obstant això, a continuació, després d’un servei de córner, Diego Quintela anotava el 1-0 a favor del Peníscola. Després del gol inicial, la tònica es va mantenir, amb els de Juanlu Alonso amb major possessió de la pilota, però amb un Peníscola ben plantat en defensa i buscant la seva oportunitat a la contra.

En el minut 8, després d’un servei llarg de Mati, Diego Sancho s’avançava a la sortida del porter visitant per a marcar de cap el 2-0. La resta de la primera part va tenir intercanvi d’ocasions per als dos equips; Starna i l’equip es va continuar mostrant molt sòlid en defensa, mentre que l’avantatge per al Peníscola podia haver estat major d’haver tingut un major encert enfront de la porteria defensada per Navarro. Rafa López va evitar el 3-0 davant Plaza sota pals, i Quintela i Cristian van perdonar un clar dos contra un en una contra davant el meta visitant.

El ritme va baixar en la segona part, amb menys ocasions d’inici per a tots dos equips. Els de Santi Valladares van continuar controlant bé el partit fins que en el 32 Mati Starna signava el 3-0 després d’incorporar-se a l’atac, amb un tret que va rebotar en un defensor. Poc després, el capità del Manzanares, Manu Diz, era expulsat per protestar i el Peníscola aprofitava la superioritat per a marcar el 4-0, obra de Quintela.

En els minuts finals, Manzanares va apostar per porter-jugador però es va topar contra Mati Starna i la bona defensa col·lectiva de tot l’equip peniscolà. A quatre minuts del final, el propi Starna va marcar el definitiu 5-0 des de la seva àrea per a completar la seva destacada actuació de dos gols, una assistència i porteria a zero.

El Peníscola es queda amb un balanç de dues victòries i dues derrotes en aquesta pretemporada, a dues setmanes i mitja de començar la lliga a El Ejido. Aquest dissabte, penúltim amistós enfront de Colo Colo Zaragoza, partit que es disputarà a Cantavieja.