Inici PEÑÍSCOLA El Servigroup Peníscola suma un punt davant del líder

El Servigroup Peníscola suma un punt davant del líder

19

Empat del Servigroup Peníscola a tres gols davant del Barça, líder de la primera divisió de futbol sala. Partit emocionant on fins i tot els peniscolans van estar a punt de donar la sorpresa, però el gol blaugrana a poc menys de dos minuts del final suposava empatar el matx, amb el repartiment de punts entre els dos equips. El pavelló Juan Vizcarro presentava una magnífica entrada per donar suport al Peníscola, que en els primers es mantenia tancat al darrere davant del domini del Barça, que tot i tenir la pilota generava poques ocasions de gol. Poc a poc els peniscolans reaccionaven amb més possessió i fins i tot van disposar d’alguna ocasió clara, però el Barça el que s’avançava en el marcador al minut 10 amb el gol d’Antonio que amb una jugada de fortuna plena de rebots acabava introduint la pilota al fons de la xarxa.

El Peníscola reaccionava amb joc directe i fins i tot va tenir ocasions clares per a poder empatar el partit, davant d’un Barça que a més es va carregar amb cinc faltes, just quan millor estaven els peniscolans, arribava el 0 a 2 amb una bona jugada de Dyego que superava al porter Gus en l’ú contra ú. Amb la derrota momentània per al Peníscola es va arribar al descans. Només començar la segona meitat retallaven les distàncies amb l’1 a 2 amb una forta canonada de Gauna després d’una bona passada de Juanqui. Pràcticament a la jugada següent Pani feia l’empat a 2 gols, amb un falta directa que entrava gairebé per l’escaire de la porteria del Barça. Els peniscolans van ser capaços d’igualar el partit i oferien bon joc, generant les ocasions més clares del partit, però la pilota no volia entrar al fons de la xarxa. A falta de set minuts del final l’àrbitre senyalava penal a favor del Peníscola per mans dintre de l’àrea, Pani no perdonava per posar el 3 a 2 al marcador. Amb aquest gol reaccionava el Barça amb més pressió i domini, mentre els peniscolans es defensaven de forma molt ordenada. A falta de tres minuts del final dels blaugranes van decidir arriscar amb porter jugador, aconseguint empatar el partit a amb un excel·lent xut de Dyego que amb la cama esquerra superava al porter Gus. Al final 3 a 3 i un punt molt valuós per al Peníscola. L’entrenador, Santi Valladares, es mostrava molt satisfet pel bon partit dels seus jugadors, que va ser capaços de competir davant d’un dels millors equips del món.

Valladares indicava que la principal diferència entre el Barça i el Peníscola, és que el conjunt català amb poques ocasions de gol aconsegueix marcar, mentre que l’equip del Maestrat ha de generar més oportunitats per aconseguir perforar la porteria. Tot i així l’entrenador insistia en el bon joc de tots els jugadors que van competir a un gran nivell davant d’un dels millors equips.