Inici PEÑÍSCOLA El Servigroup Peníscola tanca la pretemporada amb una nova victòria

El Servigroup Peníscola tanca la pretemporada amb una nova victòria

227

El Servigroup Peníscola es va imposar per 2-5 al Martorell en l’últim partit de preparació del curs 22/23, que comença oficialment dissabte que ve. Els de Santi Valladares van començar perdent però li van donar la volta al marcador abans del descans. En el segon temps, tres gols gairebé consecutius van assegurar una nova victòria en aquesta pretemporada. Juanqui, Xavi Cols, Paniagua, Saladié i Plaza van ser els autors dels punts peniscolans.

L’equip peniscolà va ser de menys a més en el partit, que va començar amb ocasions per a l’equip local. Gus va evitar el primer gol en el minut 5, quan va salvar un clar un contra un. No obstant això, dos minuts més tard arribava el 1-0, obra de Oussama en una contra. A partir del gol, el Peníscola va anar creixent amb les primeres opcions d’empatar, encara que Martorell també podia haver augmentat diferències a la contra de no ser per les intervencions de Gus.

Els peniscolans van començar a dominar i a arribar amb claredat a la porteria local però el gol de l’empat no va arribar fins al 16, quan Juanqui va baixar una pilota llarga de Xavi Cols i va marcar el 1-1. Només dos minuts després, el mateix Xavi Cols anotava el 1-2 amb un tret que va entrar per l’escaire. En l’últim minut del primer temps, el Peníscola va tenir fins a tres clares opcions de gol per al tercer, però cap va entrar.

La mateixa tònica va continuar en el segon temps, amb domini peniscolà i opcions del Martorell a la contra. El Peníscola va tirar d’efectivitat per a gairebé sentenciar el partit en el primer tram de la segona part; Pani va signar el 1-3 a passada de Diego Sancho i a la jugada següent, Carles Saladié va ficar el 1-4 després de pressionar i recuperar la pilota.

L’intercanvi d’ocasions va precedir al cinquè gol peniscolà, obra d’Agustín Plaza després d’un tret ras creuat. El Peníscola va poder continuar ampliant diferències però no va aprofitar les seves opcions de gol i tampoc una superioritat de 5×4 durant dos minuts després d’una expulsió al Martorell. En els últims sis minuts de partit, els catalans van treure porter-jugador i van aconseguir retallar diferències en el marcador amb un altre gol de Oussama en el minut 37. Mati Starna, baix pals en la segona part, es va encarregar amb les seves parades d’assegurar l’avantatge i la victòria peniscolana.

L’equip del Baix Maestrat acaba la pretemporada amb un balanç de quatre victòries (10-2 al Llevant, 5-0 al Manzanares, 2-3 al Colo Colo i 2-5 al Martorell) i dues derrotes (2-1 davant Osasuna i 2-4 davant el Barça Atlètic). Dissabte que ve 17 a les 18.30 h, primera jornada de la Segona Federació Futsal 22/23 en la pista d’El Ejido.