Inici PEÑÍSCOLA
15

El Servigroup Peníscola s’ha proclamat campió de la primera Supercopa Comunitat Valenciana, després de guanyar a l’Alzira en la final, amb el marcador de 6 a 2. Els peniscolans van fer valer la seva condició de favorits, a més de jugar a casa, per endur-se el màxim trofeu del Futbol Sala valencià. El partit va començar molt igualat amb més ocasions per al Peníscola, tot i així era l’Alzira el que aconseguia avançar-se en el marcador, en el minut 15, amb el gol de Joaki, que amb un xut des de la llarga distància sorprenia al porter Gus per posar el 0 a 1 en el partit. El Peníscola reaccionava amb bon joc i un minut més tard empatava amb una bona combinació entre Agustín Plaza i Juanqui que finalitzava amb un xut molt ajustat al pal. Just abans de finalitzar la primera meitat, els peniscolans aconseguien capgirar el marcador amb la diana de Gauna després d’una magnífica jugada individual. Amb el 2 a 1 favorable per als homes de Santi Valladares es va arribar al descans.

A la segona meitat l’Alzira va sortir amb molta intensitat per intentar empatar el partit, però el porter Gus molt atent sota els pals evitava el gol. Al minut 23 el Peníscola ampliava les distàncies després d’una bona aturada per part del mateix Gus que ràpidament cedia la pilota per a Quintela que tot sol davant del porter de l’Alzira definia al fons de la xarxa per fer el 3 a 1. A la jugada següent arribava el 4 a 1, de nou Quintela introduïa la pilota al fons de la xarxa després d’una bona recuperació i de superar el porter amb vaselina. Un minut més tard, Elías feia el 5 a 1 gràcies a una bona jugada de Juanqui per la banda, que es desfeia del defensor per fer una passada a Elías, que no perdonava davant del porter de l’Alzira. Amb el 5 a 1 en contra els valencians van decidir arriscar amb porter jugador i aconseguir retallar les distàncies amb el 6 a 2, obra de Peiró que amb una ràpida contra, després d’una mala sortida de Gus, marcava el gol. Els alzirencs continuaven amb porter jugador, però el Peníscola es va tancar molt bé darrere sense concedir cap oportunitat, a falta de quatre minuts per al final arribava el 6 a 2 definitiu amb el gol de d’Agustín Plaza, que aprofitava una bona passada de Carles Saladié. Amb aquesta victòria el Servigroup Peníscola es proclamava campió de la primera Supercopa Comunitat Valenciana, el capità Elías va ser l’encarregat d’aixecar el trofeu davant de l’afició. Després del partit l’entrenador Valladares, es mostrava molt satisfet pel bon joc i per la bona solidesa defensiva de tot l’equip.

Pel que fa a la lliga torna aquest cap de setmana contra el Barça i després partit de Copa contra el Viña Albali Valdepeñas. Valladares indicava que es tracta de dos partit molt complicats, que intentaran aprofitar l’avantatge de jugar a casa per aconseguir guanyar els dos encontres. Per la seva banda, el capità de l’equip, Elías Beltran, es mostrava molt satisfet per haver aconseguir la primera Supercopa de la Comunitat Valenciana.

El Servigroup Peníscola s’ha proclamat campió de la primera Supercopa Comunitat Valenciana, després de guanyar per 6 a 2 a l’Alzira en la final. Ara toca pensar en la lliga que torna aquest cap de setmana contra el Barça i després partit de Copa entre setmana davant del Viña Albali Valdepeñas, dos partits contra rivals molt complicats, on el Peníscola intentarà guanyar-los amb el suport de l’afició.