Inici VINARÒS Surt a licitació les obres per adequar la nova Oficina d’Informació i...

Surt a licitació les obres per adequar la nova Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana de Vinaròs

145

El servei es traslladarà a l’immoble ubicat a la a la plaça de Río Cuarto amb una superfície de 290 metres quadrats amb accés des de la mateixa plaça i des del carrer dels Jutges

L’Ajuntament ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic licitació de les obres d’adequació del nou local on s’ubicarà l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, OIAC, a més del servei del PROP. El pressupost de sortida és de 358.751€, IVA inclòs, que es finançarà a través del Fons Europeu de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat, EDUSI.

La regidora de Fons Europeus i Smart City, Carmen Morellà, ha destacat que “gràcies a l’ajuda econòmica de l’EDUSI es podrà finançar el 50% de la inversió per adequar el nou espai on s’ubicarà l’OIAC i el PROP”. En aquest sentit, comentava que en els proper anys Vinaròs rebrà 5,2 milions d’euros dels fons europeus Next Generation per a posar en marxa altres projectes per a la millora dels serveis i el desenvolupament sostenible de la ciutat.

Per la seua banda, l’alcalde, Guillem Alsina, ha indicat que “el nou local de l’OIAC i el PROP està situat a la plaça de Río Cuarto, amb accés des de la mateixa plaça i també des del carrer dels Jutges. Pel que fa a les característiques de l’immoble, Alsina detallava que “es tracta de dos locals diàfans amb una superfície total de 290 metres quadrats que gairebé doblarà la superfície actual, fet que ens permetrà oferir una millor atenció als usuaris, que podran esperar dintre de l’immoble”.

D’altra banda, l’alcalde assenyalava que també es disposa del pàrquing públic en superfície pròxim, ubicat al Camí Fondo, així com part de l’estacionament soterrat de Río Cuarto amb places que són de titularitat municipal, que en cas de necessitat es podrien utilitzar com pàrquing públic per facilitar l’accés a l’OIAC i PROP.