Inici BENICARLÓ L’Ajuntament de Benicarló trau a licitació les obres de renovació d’infraestructures del...

L’Ajuntament de Benicarló trau a licitació les obres de renovació d’infraestructures del carrer del Doctor Ferrer

170

Els treballs inclouen la substitució de les canonades d’aigua potable, la pavimentació de les voreres i l’adequació de passos de vianants adaptats a la normativa d’accessibilitat . El termini de presentació d’ofertes finalitza el 10 d’octubre a les 14.00 hores.

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat a la Plataforma de Contractació del Sector Públic la licitació de la renovació d’infraestructures i voreres del carrer del Doctor Ferrer, un vial cèntric que transcorre paral·lel entre Ferreres Bretó i Jacinto Benavente i que, pel pas del temps, compta amb uns serveis públics desfassats que necessiten actualitzar-se i adaptar-se a la normativa actual.

En concret, les obres que es liciten inclouran la substitució i l’actualització de les canonades d’aigua potable, de sanejament i de drenatge.

Pel que fa a la superfície, es respectarà l’asfaltat actual, que està en bones condicions, i es renovaran totalment les voreres. Així mateix, s’habilitaran dos passos de vianants adaptats a la normativa sobre accessibilitat i se substituirà l’enllumenat existent, col·locat sobre les façanes dels edificis, per lluminàries situades sobre pals verticals en la mateixa vorera.

Per últim, es col·locaran papereres i es renovarà la senyalització vertical en els dos encreuaments del carrer.

L’import de la licitació és de 202.317,92 euros.

El termini de presentació d’ofertes finalitza el 10 d’octubre a les 14.00 hores.