Inici VINARÒS L’Ajuntament adjudica les obres per adequar el nou local per a l’OIAC...

L’Ajuntament adjudica les obres per adequar el nou local per a l’OIAC i PROP

144

Les feines consistiran en adequar l’immoble ubicat a la plaça de Río Cuarto amb una superfície de 290 metres quadrats per oferir un millor servei a la ciutadania

L’Ajuntament va adjudicar el passat 31 d’octubre les obres d’adequació de la nova Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana, OIAC, i PROP que s’ubicarà a la plaça de Río Cuarto. Recordem que aquesta actuació està inclosa dintre de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Integrat, EDUSI, amb l’objectiu de crear un espai més ampli per millorar l’atenció als veïns.

La licitació es va publicar amb un pressupost de sortida de 296.488€ i es van registrar quatre ofertes. Després de les valoracions dels tècnics municipals l’empresa adjudicatària és Idea Servicios y Mantenimientos SL, amb una proposta que ascendeix fins als 268.430€, sense IVA, amb un termini d’execució de tres mesos.

La nova OIAC i PROP s’ubicarà a la plaça de Río Cuarto, amb accés des de la mateixa plaça i també des del carrer dels Jutges. Pel que fa a les característiques de l’immoble, es tracta de dos locals diàfans amb una superfície total de 290 metres quadrats que gairebé doblarà la superfície actual,  fet que permetrà oferir un millor servei.

La regidora de Fons Europeus i Smart City, Carmen Morellà, ha destacat que “s’ha escollit el local de Río Cuarto per la seua ubicació cèntrica i perquè es disposa del pàrquing públic gratuït en superfície pròxim, ubicat al camí Fondo, per facilitar l’accés a l’OIAC i PROP”.

Per la seua banda, l’alcalde, Guillem Alsina, ha indicat que “aquest servei és fonamental perquè la ciutadania puga realitzar gestions amb l’administració com ara fer arribar queixes, reclamacions o suggeriments, així com tramitar liquidacions de taxes i impostos o certificats de cens, entre altres gestions, per tant és important oferir una prestació de qualitat i eficient als veïns”.

En aquest sentit, Alsina assenyalava que durant aquest any, s’han realitzat 13.989 registres d’entrada, 21.700 altes en el padró d’habitants, a més de  17.445 certificats d’empadronament, 600 autoritzacions de cremes i les liquidacions de taxes i plusvàlues municipals. Segons insistia un cop finalitzades les obres es disposarà d’un espai més ampli per oferir un millor servei a la ciutadania.