Inici VINARÒS Del 13 al 15 d’octubre torna l’Oktoberfest a Vinaròs

Del 13 al 15 d’octubre torna l’Oktoberfest a Vinaròs

819

Enguany com a novetat la festa es traslladarà al Vinaròs Arena amb actuacions de música en directe, discjòqueis i sobretot bon menjar alemany

Vinaròs celebrarà una nova edició de la tradicional festa alemanya, l’Oktoberfest, del 13 al 15 d’octubre. Com a novetat enguany es traslladarà al Vinaròs Arena amb el muntatge d’una carpa de grans dimensions amb taules i bancs per a poder acollir centenars de persones disposades a gaudir de diferents tipus de cerveses i les tradicionals salsitxes acompanyades amb kartoffelsalat, entre altres degustacions alemanyes.

El regidor de Festes, Marc Albella, ha indicat que poc a poc l’Oktoberfest s’ha consolidat com una important cita festiva per l’inici de la tardor amb la participació de centenars de veïns i visitants d’arreu de la comarca i del sud de Tarragona. Pel que fa a la nova ubicació al Vinaròs Arena, Albella assenyalava que “la finalitat es descentralitzar els actes que es fan al passeig de Fora del Forat per dur-los fins a altres espais de la localitat, al mateix temps que aprofitem les instal·lacions municipals de la plaça de bous”.

Per la seua banda, Giurgiu Ion Catalin, ha detallat que es podrà gaudir de menjar autèntic alemany amb salsitxes i kartoffelsalat, entre altres plats tradicionals, a més de diverses varietats de cerveses. D’altra banda, afegia que es comptarà amb actuacions de música en directe i també amb discjòqueis per tal de crear un bon ambient festiu per a tots els públics.