Inici PREMSA VALENCIANA Socialistes de Vinaròs i Totes i Tots Som Vinaròs renuncien al 50%...

Socialistes de Vinaròs i Totes i Tots Som Vinaròs renuncien al 50% de la seua aportació anual

1287

Els Socialistes de Vinaròs i Totes i Tots Som Vinaròs, renuncien al 50% de l’aportació anual als seus grups municipals.

Les quantitats que deixaran de percebre durant el 2020 els partits que formen l’equip de govern seran de 6.300€ i 3.300€ respectivament.

Els partits que formen part de l’equip de govern a la ciutat de Vinaròs, han arribat a l’acord pel qual renunciaran a la meitat de les seues aportacions que per llei corresponen a tots els grups polítics de l’Ajuntament de Vinaròs. Aquesta decisió, que de moment només han pres els Socialistes i TSV, suposarà un estalvi total a les arques municipals del consistori de quasi 10.000€ durant aquest 2020.

Aquesta decisió, vol anar en la línia que els diputats del Congrés, Senat i Corts Valencianes de PSOE i Podem també han pres en els últims dies pel que fa a les dietes de desplaçament o altres despeses complementàries.

“Entenem que, en un moment de crisis dramàtica on toca donar exemple des dels estaments públics, era el moment per donar aquest pas a nivell local per part dels partits que formem l’equip de govern en l’actualitat.”, afirma l’alcalde de la ciutat, el socialista Guillem Alsina.

“Sabem que no són quantitats molt elevades en el conjunt del pressupost municipal, però són quantitats que l’ajuntament podrà destinar a les famílies, autònoms i empreses, als quals si els suposa en molts de casos, part del seu ingrés necessari per a sortir endavant” apunta la 2n tinent d’alcalde i portaveu de TSV, Anna Fibla.

En els pròxims dies, a través dels canals oficials i administratius i sempre que ho permeti l’estat d’alarma, es farà efectiva aquesta renúncia al registre d’entrada de l’Ajuntament de Vinaròs.

Article anteriorCàlig adquiere material sanitario
Article següent972.086 euros als proveïdors de l’ajuntament de Benicarló durant l’estat d’alarma