Inici BENICARLÓ 972.086 euros als proveïdors de l’ajuntament de Benicarló durant l’estat d’alarma

972.086 euros als proveïdors de l’ajuntament de Benicarló durant l’estat d’alarma

291

També s’han pagat 99.000 euros per les subvencions a les comissions falleres i a la Junta Local Fallera.

La majoria de les factures s’han aprovat per decret d’Alcaldia per tal d’agilitzar els procediments administratius i generar liquiditat a les empreses. 

Des que es va decretar l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Benicarló ha posat en marxa tots els mecanismes que estan al seu abast per tal de facilitar el teletreball del seu personal i evitar així la paralització de l’administració.

Durant aquest temps, el Departament d’Intervenció ha fet efectiu el pagament de quasi un milió d’euros de factures, concretament 972.086 euros. La majoria d’aquestes factures s’han aprovat per decret d’Alcaldia, atés que el Ple ordinari del mes de març es va suspendre per l’estat d’alarma.

Així ho ha explicat l’alcaldessa, Xaro Miralles. «Hem decidit aprovar per decret aquestes factures per tal de no bloquejar-les i generar liquiditat als proveïdors el més prompte possible».

A més, també s’ha fet efectiu el pagament de les subvencions a les comissions falleres així com a la Junta Local Fallera, per un total de 99.000 euros. «Tot i que no s’han pogut celebrar les Falles —ha subratllat l’alcaldessa—, les comissions igualment han de fer front a molts de pagaments».

Per la seua banda, el regidor d’Economia i Hisenda, Carlos Flos, ha indicat que «la Regidoria continua treballant per tal de poder continuar atenent els pagaments de les factures que ens vagen arribant durant aquests dies».

Article anteriorSocialistes de Vinaròs i Totes i Tots Som Vinaròs renuncien al 50% de la seua aportació anual
Article següentExaltació 2.0 de les dames de les penyes de Benicarló 2020 (inclou vídeo)