Inici VINARÒS Semana “Connecta amb la ciència” al Vinalab

Semana “Connecta amb la ciència” al Vinalab

286

Aquest dilluns s’ha inaugurat la setmana de Connecta amb la Ciència, unes jornades organitzades per la Universitat Jaume I (UJI), en col·laboració amb l’Ajuntament de Vinaròs, que es duran a terme entre els dies 15 i 19 d’octubre a l’edifici del Vinalab.

Aquestes jornades tenen com a objectiu promoure els estudis científics i tècnics entre l’alumnat de 4t de Secundària a través de tallers pràctics, xerrades i mostres.

Begoña Lopez, regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Vinaròs, ha estat present en la roda de premsa d’inauguració i ha donat la benvinguda als alumnes animant a gaudir d’aquestes jornades i aprofitar-les per a perdre el temor a la ciència i obrir el camí a decidir què estudiar en un futur.

Carmen Lázaro Guillamón, Vicerectora de Cultura i Relacions Institucional de la Universitat Jaume I, ha comparegut en l’acte d’inauguració i ha indicat que <<Des de la UJI pretenem que els alumnes de Secundària comencen a perdre el temor a la ciència i que connecten en el món de l’aprenentatge fora de l’institut, en el context del món universitari>>.

Enric Pla, alcalde de Vinaròs, que també ha estat present ha conclòs fent especial èmfasi al dèficit científic i tècnic existent en el nostre país destacant que de vuit Premis Nobel que ha tingut Espanya al llarg de la història, només dos han estat relacionats amb el món de la ciència. Per això, ha animat als alumnes de 4t d’ESO a agafar les jornades amb interès, aclarir dubtes preparar-se per al futur i connectar amb la ciència.

Article anteriorVI Edició del Gàmesis a Vinaròs
Article següentMés de 7.800 turistes han visitat Benicarló durant aquest estiu