Inici BENICARLÓ Més de 7.800 turistes han visitat Benicarló durant aquest estiu

Més de 7.800 turistes han visitat Benicarló durant aquest estiu

297

Els 7.875 turistes que ha enregistrat l’oficina d’informació al turista de Benicarló procedeixen en la seua majoria d’Aragó i França. La consulta més sol·licitada ha sigut sobre les festes patronals. 


Segons l’últim informe elaborat per l’oficina de la Tourist Info de Benicarló, durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre de 2018, han sigut 7.875 les persones que han sol·licitat informació turística per a conéixer més el municipi. D’aquesta xifra total, són 4.907 els procedents de diferents parts de la península Ibèrica com Catalunya, Madrid, País Basc, Comunitat Valenciana o Aragó. D’aquesta última comunitat procedeixen la majoria de turistes espanyols que visiten Benicarló, ja que es compten uns 1.804 del total. Pel que fa al mercat turístic internacional, 2.968 visitants, les xifres parlen d’una majoria notable procedent de França,  2.474 turistes que superen per molt als alemanys, anglesos i holandesos que també ens visiten.
La Tourist Info benicarlanda també ha informat del motiu de les consultes que s’han produït durant els mesos d’estiu. Aquestes han sigut en la seua majoria, 4.491 consultes, a causa de les festes patronals que aquest any es van allargar del 17 al 26 d’agost. La demanda turística també s’ha interessat per informació de tipus local, activitats culturals, transports, costa Mediterrània i serveis públics.
Així, el coordinador de l’oficina de turisme de Benicarló, Ciro Forés, fa un balanç positiu pel que fa a les dades arreplegades aquest estiu, ja que «aquestes xifres milloren les del 2017 i marquen una tendència a l’alça». 

Article anteriorSemana “Connecta amb la ciència” al Vinalab
Article següent‘Escala del Papa Luna’, de Mi Arquitecto, gana el concurso ‘‘El Plan Cerámico de Regeneración Urbana-CRU’ de la Diputación