Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Sant Mateu inaugura el nou col·legi de la Mare de Déu dels...

Sant Mateu inaugura el nou col·legi de la Mare de Déu dels Àngels

25

A Sant Mateu es va inaugurar ahir el nou col·legi de la Mare de Déu dels Àngels després de les reformes executades a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. En total ha suposat una inversió de 5,1 milions d’euros per part del Govern Autonòmic, mentre que l’Ajuntament de Sant Mateu ha sigut l’encarregat d’assumir totes les tasques administratives, com ara la redacció del projecte i la posterior licitació de les obres. El nou col·legi de la Mare de Déu dels Àngels està adaptat a les noves necessitats educatives, amb unes instal·lacions accessibles i modernitzades per tal d’oferir una educació de qualitat als 190 alumnes que cada dia van a l’escola. Durant la inauguració del col·legi l’alcaldessa de Sant Mateu, Ana Besalduch, es mostrava molt satisfeta per les noves instal·lacions i agraïa la comprensió de la direcció del centre educatiu durant totes les obres, així com la feina desenvolupada durant les vacances de Nadal per fer possible el trasllat dels alumnes.

L’alcaldessa Besalduch aprofitava per demanar a la Generalitat Valenciana que continue amb el Pla Edificant que es va iniciar en les anteriors legislatures. En aquest sentit, assenyalava que es tracta d’un sistema on els ajuntaments són els encarregats d’assumir les tasques administratives, mentre que el Govern Autonòmic realitza la inversió necessària per executar les obres, un sistema que segons Besalduch facilita als consistoris de l’interior posar en marxa obres de reforma i millores en els centres educatius.

Per la seva banda, la directora del col·legi de la Mare de Déu dels Àngels, Cristina Barreda, també es mostrava molt satisfeta per les noves instal·lacions. Segons el nou centre educatiu contempla totes les reivindicacions que durant anys s’han fet per part del professorat amb un gimnàs, menjador i cuina renovada, a més d’unes aules adaptades als nous temps.

Els xiquets i xiquetes de Sant Mateu van inaugurar ahir el nou col·legi de la Mare de Déu dels Àngels, amb unes instal·lacions renovades, accessibles i adaptades a les noves exigències educatives, per tal d’oferir una atenció de qualitat als alumnes. Unes obres que recordem han suposat una inversió de 5,1 milions d’euros que s’han executat a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.