Inici PEÑÍSCOLA Peníscola enceta la Setmana de la Dona

Peníscola enceta la Setmana de la Dona

442

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el dia 8 de març, la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola ha programat durant els primers dies del mes, una desena d’activitats.

Imatge d’arxiu de l’equip de Serveis Socials, que impulsa la programació

Des de la setmana passada ja pot visitar-se en l’IES Alfred Ayza, l’exposició fotogràfica de la Fundació Isonomia “Elles tenen la fórmula”, per commemorar l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics, que ret homenatge a algunes de les dones que han realitzat importants aportacions a la química.

La mateixa exposició es traslladarà posteriorment i dins d’aquest mateix mes, al CEIP Jaime Sanz.

També orientat als estudiants, concretament als alumnes de quart curs de primària, es durà a terme el dia 7 de març el taller “Sense etiquetes” de la fundació Isonomia, per a la construcció d’un futur professional sense els estereotips de gènere, amb l’objectiu de promoure la no discriminació i la reflexió per a aconseguir la igualtat efectiva entre dones i homes.

Entre els dies 7 i 11 de març, en horari de matí, es durà a terme un taller d’alfabetització digital per a dones.

El dia 8 de març el Centre de la Dona Rural de Sant Mateu oferirà un taller de reflexió sobre sexualitat, salut i sexualització del cos de la dona.

El dia 9 s’ha programat, també per als escolars, obres de teatre per a alumnes de segon i quart de l’ESO, concretament les obres Per què a mi? i Com quedem?

El dia 10, finalitza la programació una xarrada de planificació familiar, a partir de les 10h, en l’Edifici Sociocultural.

A més, el mateix dia 8 de març, l’àrea de Serveis Socials farà públics els premis del Concurs de Fotografia Dones, la temàtica del qual enguany ha sigut dones i medi ambient.