Inici PEÑÍSCOLA Peníscola celebra una desfilada de moda per a promocionar el comerç local

Peníscola celebra una desfilada de moda per a promocionar el comerç local

370

L’acte ha comptat amb la participació de les botigues locals per a promocionar l’oferta comercial de proximitat

La Associació de Comerciants de Peníscola, amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de la localitat, han organitzat una desfilada de moda i complements d’establiments locals, que va tenir lloc ahir en el Passeig Marítim, al costat de la Platja Nord i als peus de la ciutadella emmurallada. “El lloc és meravellós i creiem que un marc idoni per a poder promocionar nostres comerços” ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París, felicitant la iniciativa de l’agrupació de comerciants.

Des de la regidoria s’ha facilitat la producció de l’esdeveniment i els comerços de la localitat les millors propostes de la temporada. “Han desfilat models de totes les edats, també xiquets i xiquetes, amb molta il·lusió i ho han fet fenomenal, connç peces fantàstiques”, ha ampliat París.

Els establiments participants han estat Bijoux, La casa de las toallas, La Fleca, Liho, Menta, Nova Òptica, Botigues Hola, Patufets, Puré Essence i Serendipity. L’alcalde, Andrés Martínez, ha felicitat la iniciativa i agraït a tots la seva implicació en aquest esdeveniment que va congregar a centenars de persones en el Passeig ahir a la tarda.