Inici COMARQUES Modificació de l’horari comercial per a Setmana Santa i Festius

Modificació de l’horari comercial per a Setmana Santa i Festius

980

Suspensió de la declaració de Zones de Gran Afluència Turística ZGAT, com Vinaròs, i modificació dels festius i diumenges habilitats per a la pràctica comercial, que afecta als establiments comercials que no gaudisquen de plena llibertat horària i tinguen permesa l’obertura durant l’Estat d’Alarma.

En data 30 de març de 2020, el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha dictat la resolució per la qual modifica la resolució de dies festius i diumenges habilitats per a la pràctica comercial. Igualment, la directora general de Comerç, Artesania i Consum, ha dictat en la mateixa data una resolució que suspén les Zones de Gran Afluència Turística ZGAT entre els dies 5 i 12 d’abril.

Aquestes resolucions entraran en vigor amb la seua publicació en el DOGV núm 8778, d’1
d’abril de 2020.

Es suspén temporalment les declaracions de zona de gran afluència turística dels municipis o zones de municipis de la Comunitat Valenciana,com és el cas de Vinaròs, durant el període corresponent a la Setmana Santa i Pasqua entès com els diumenges i festius compresos entre el dia 5 d’abril de 2020, Diumenge de Rams, i el dia 12 d’abril de 2020, Diumenge de Pasqua, en aplicació del que disposa l’article 21.6 de la Llei 3/2011, de 23 de març, de comerç de la Comunitat Valenciana ja que durant la duració de l’estat d’alarma han desaparegut totes les circumstàncies i les causes que van motivar l’autorització inicial.

Es modifica la Resolució de 4 d’octubre de 2019, del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es determinen els diumenges i els dies festius hàbils per a la pràctica comercial en 2020, i en concret s’ habilita el dilluns 13 d’abril, Dilluns de Pasqua, per a l’obertura comercial al públic i es manté el dia 10 d’abril, Divendres Sant, habilitat per a l’obertura comercial al públic.

En aplicació d’aquestes resolucions, els establiments comercials que no gaudisquen de plena llibertat horària, es veuen afectats per les següents modificacions:
– No podran obrir el dia 5 d’abril, diumenge de Rams ni el dia 12 d’abril, diumenge de Pasqua
– Podran obrir el dia 10 d’abril, divendres Sant i el dia 13 d’abril, dilluns de Pasqua.

Article anteriorI ara la pluja…un nou temporal castiga al Baix Maestrat
Article següentL’UME torna a Vinaròs