Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT I ara la pluja…un nou temporal castiga al Baix Maestrat

I ara la pluja…un nou temporal castiga al Baix Maestrat

858

Un matí de grans precipitacions al Baix Maestrat, deixa imatges que recorden a les inundacions d’Octubre i Gener.

Benicarló

La pluja no està donant treva a la comarca del Baix Maestrat. A Benicarló, on s’està registrant pluges de més de 120 litres per metre quadrat, la situació està complicant molt la comunicació terrestre. Amb pràcticament tancats tots els ponts i camins del terme, els punts que registren una major acumulació i forts capdals d’aigua són els propers a la costa i els barrancs. La rambla d’Alcalà o Barranquet està baixant a hores d’ara amb una gran quantitat d’aigua i altres elements com rames o fang ja que poblacions de l’interior com ara Santa Magdalena de Polpis també estan registrant fortes pluges. La zona del riu Sec, ratlla del Terme, avinguda Marqués de Benicarló o avinguda Jacinto Benavente, són altres dels punts que estan registrant més problemes derivats de l’acumulació d’aigua. És, per tant, absolutament necessari no sortir de casa si no es estrictament necessari.

Vinaròs

La pluja ha sorprés a la ciutadanía que contemplava, des-de casa seva, els efectes de la pluja. L’ajuntament ha informat a traves de les xarxes socials, del talls de carrers i camins puntualment. El riu Servol baixa carregat, igual que alguns dels barrancs i rieres que passen per la ciutat, sobretot en la zona nord. Al centre de la ciutat, carrers fet rius, com el cas del carrer Pilar. I algunes piscines naturals, com la que s’ha format davant de la comissaria de la policia local. Fotos: Miriam

Peníscola

Un altre temporal que castiga a la ciutat en el mar. Després de tots el temporals i dels danys que van ocasionar, l’arribada d’aquest, cau al mig de la recuperació de locals i hotels que ja tenien tot a punt per a reobrir (després de la crisis del COVID-19) i que de nou es veuen castigats per l’oratge i les inundacions.

Article anteriorActualització de l’avanç del Coronavirus a la Comunitat Valenciana
Article següentModificació de l’horari comercial per a Setmana Santa i Festius