Inici VINARÒS L’Hospital de Vinaròs invertix 61.500 euros en un retinògraf per a les...

L’Hospital de Vinaròs invertix 61.500 euros en un retinògraf per a les consultes d’oftalmologia

90

Amb esta inversió el departament de salut de Vinaròs dota a les consultes d’oftalmologia d’un equip d’última generació

El departament de salut de Vinaròs ha adquirit un nou retinògraf de camp ultra ampli destinat al servici d’oftalmologia amb l’objectiu d’aconseguir un millor diagnòstic i planificar les cirurgies.

La retinografia és una prova diagnòstica no invasiva que permet identificar problemes oculars com la retinopatia diabètica, l’edema macular diabètic o la retinopatia hipertensiva, entre altres problemes oculars.

El nou retinògraf permet avaluar de manera simultània i detallada la retina central i perifèrica amb alta resolució amb un sol tret, aconseguint els 180é amb dos trets. També permet captures en color verdader i infraroig, així com realitzar captures d’autofluorescència. La inversió realitzada pel departament de salut de Vinaròs en este nou equip ascendix a un total de 61.500 euros i s’emmarca dins del programa d’adquisició de nous equips d’última generació.

La gerent del departament, Ana Teijelo, ha assenyalat que “el nostre objectiu és millorar de manera permanent la tecnologia a la disposició dels nostres usuaris per a oferir una sanitat de qualitat i amb la tecnologia més avançada possible”.