Inici VINARÒS El Consistori de Vinaròs es reuneix amb la directora general de l’Atenció...

El Consistori de Vinaròs es reuneix amb la directora general de l’Atenció Primària

189

Sobretot s’ha demanat accelerar les tramitacions per a poder licitar les obres del segon centre de salut

Aquest matí el regidor d’Urbanisme, Juan José Borràs, amb el regidor de Relacions Institucionals, Marc Albella, han mantingut a València una reunió amb la directora general de l’Atenció Primària, Eva Suárez. La trobada sobretot ha servit per saber en quin estat es troben les tramitacions per a licitar les obres del segon centre de salut, que recordem s’ubicarà a l’avinguda de Leopold Querol.

El regidor Borràs ha indicat que “per part de l’anterior Generalitat es va fer la redacció del projecte bàsic i d’execució, a més d’incloure en el pressupost la partida per a posar en marxa les obres, mentre que per part de l’Ajuntament s’ha fet la urbanització dels terrenys i la corresponent cessió al Govern Autonòmic”. En aquest sentit, comentava que “durant la reunió hem sol·licitat a la directora Suárez poder accelerar les gestions per a licitar les obres i aconseguir que el segon centre de salut puga ser una realitat el més prompte possible”.

Per la seua banda, el regidor Albella ha destacat que “agraïm la bona disposició de Suárez durant tota la reunió, que ens ha assegurat que farà un seguiment de tot el projecte del segon centre de salut i fins i tot s’ha mostrat disposada a visitar Vinaròs”.