Inici VINARÒS L’Hospital de Vinaròs amplia l’horari d’assistència al seu hospital de dia

L’Hospital de Vinaròs amplia l’horari d’assistència al seu hospital de dia

144

El servei obrirà de dilluns a dijous fins a les 17:00 hores per facilitar la conciliació familiar i laboral dels pacients que reben el seu tractament a l’hospital de dia

L’Hospital de Vinaròs ha ampliat l’horari d’obertura del servici d’hospital de dia que obrirà de dilluns a dijous fins a les 17:00 hores i no sols fins a les 15:00 hores com ho realitzava en l’actualitat.

Esta mesura pretén facilitar als usuaris d’este servici hospitalari l’accés al seu tractament al mateix temps que ajudar-los en la conciliació de la seua vida familiar i laboral.

La gerent del departament de salut de Vinaròs, Ana Isabel Teijelo, ha assenyalat que “hi ha decisions que poden semblar xicotetes; però que suposen una millora molt important en la qualitat de vida dels nostres pacients”. “Disposar d’un horari ampliat permetrà a les persones del nostre departament de salut posar al seu abast una major qualitat de vida”, ha afegit.

L’hospital de dia és un espai assistencial destinat a pacients amb patologies hematològiques que requerixen tractaments de manera ambulatòria, sense necessitat d’ingrés hospitalari. També es realitzen diferents tractaments de quimioteràpia, antibiòtics i transfusions.