Inici PEÑÍSCOLA L’establiment Porto Rico guanyador de la XVI Ruta Gastronòmica Xancles i Tapes...

L’establiment Porto Rico guanyador de la XVI Ruta Gastronòmica Xancles i Tapes de Peníscola

381

La Regidoria de Turisme, juntament amb l’organització de la Ruta Xancles i Tapes, ha entregat avui els premis als guanyadors de la seua última edició.

El restaurant Porto Rico Gastrobar de l’hotel RH Porto Cristo ha guanyat el premi a la millor tapa amb la seua tapa denominada “Taco Porto Rico”, que ha obtingut la puntuació de 8,81 sobre 10 punts.

El segon lloc ha sigut per a Mareva Blue amb la tapa Dorayaki d’All i Pebre amb una puntuació de 8,67 i en tercer lloc, també Mareva Blue, amb la tapa Cavalla Tatemada amb una puntuació de 8,55.

Aquest premi, dotat amb 500€, és fruit de les valoracions obtingudes entre les persones que han acabat la ruta completa.

La Millor Atenció al Client, premi dotat amb 500€, ha recaigut en Mareva Blue pels vots d’aquelles persones que van finalitzar completament la ruta.

Enguany com a novetat el patrocinador de la Ruta ha sigut el celler Família Martinez Bujanda amb quatre vins: Cantos de Valpiedra, Viña Bujanda Crianza, Finca Montepredoso Verdejo i Finca Antigua Viura Sobre Lías.

L’edil de l’àrea, Ramón Simó, ha felicitat els guanyadors i el conjunt de participants “que fan possible aquesta Ruta, exemple d’iniciativa de promoció de la nostra gastronomia, que any rere any registra extraordinaris nivells d’acceptació i bona crítica”.

Per part seua, l’alcalde, Andrés Martínez, ha destacat la trajectòria d’aquesta Ruta amb dècada i mitja de marxa, “una cita gastronòmica indispensable en la destinació amb la qual arranca setembre” ha valorat.

Marc Blanco, des de l’organització ha recordat que van ser 12 els establiments que van participar en aquesta iniciativa “que compleix el seu 16é aniversari i que s’ha consolidat com una de les cites ineludibles i més reeixides del panorama gastronòmic provincial amb 5780 tapes servides, més de 480 per local de mitjana, amb una valoració molt bona per part del 90% dels participants i bona per part del 9% i normal per part de l’1%”.

Enguany han finalitzat la ruta i han recollit els premis que es regalaven 137 persones.