Inici VINARÒS Vinaròs acollirà diumenge la XXII Trobada de Puntaires

Vinaròs acollirà diumenge la XXII Trobada de Puntaires

175

Es preveu la participació de més de 200 persones de les províncies de Castelló, Tarragona i Terol en una jornada de germanor i d’intercanvi d’experiències

L’envelat de l’Atlàntic acollirà aquest diumenge 24 de setembre la XXII Trobada de Puntaires que cada organitza el Col·lectiu de Puntaires de Vinaròs, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Cal destacar que aquesta activitat està emmarcada dintre dels actes de commemoració del 782 aniversari de la Carta de Poblament i té l’objectiu de promoure la tradició dels boixets.

La regidora d’Educació, Maria Miralles, agraïa el treball del Col·lectiu de Puntaires de Vinaròs per fer possible cada any la Trobada, que ja ha arribat a la XXII edició. En aquest sentit, assenyalava que “tot i no poder oferir classes de boixets a l’Escola per Adults degut a la dificultat de trobar professores, aquesta tradició es manté viva a la localitat gràcies a la tasca desinteressada de totes les sòcies del Col·lectiu de Puntaires”.

La representant de l’entitat, Eugènia Moliner, ha detallat que la Trobada es farà a l’envelat de l’Atlàntic des de les 10:00h fins les 13:00h, amb accés lliure. Segons indicava, a banda de poder compartir experiències, també es podrà veure una mostra de les peces que es poden fer amb els boixets, comprar material i fins i tot també es podrà gaudir de l’actuació que oferirà Les Camaraes.

Per la seua banda, la també representant del Col·lectiu de Puntaires, Pilar Marés, comentava que els boixets és una tradició per a totes les edats, on a banda de fer les puntes de coixí, també es poden realitzar moltes altres peces.

Per acabar, tant Moliner com Marés agraïen la col·laboració de l’Ajuntament i animaven a tots els veïns i veïnes apropar-se diumenge fins a l’envelat de l’Atlàntic per gaudir de la jornada i descobrir el món dels boixets.