Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs inicia els treballs de neteja dels barranc i rieres

L’Ajuntament de Vinaròs inicia els treballs de neteja dels barranc i rieres

80

El Departament d’Obres i Serveis en col·laboració amb la Regidoria de Medi Ambient, ha posat en marxa els treballs de desbrossament dels barrancs i rieres en els primers 500 metres de costa. Cal destacar que aquestes tasques es desenvolupen a través de l’empresa concessionària del servei, amb l’objectiu de deixar els barrancs i rieres nets de cara a la temporada estiuenca.

El regidor d’Obres i Serveis, Josué Brito, ha indicat que “aquests treballs són fonamentals per a mantenir els espais nets i reduir el risc d’incendis, al mateix temps que també es facilita l’aplicació dels tractaments contra els mosquits perquè així resulten més eficients”. Segons afegia aquestes feines de desbrossament estan incloses dins del contracte de la neteja viària de l’Ajuntament amb l’empresa.

Brito assenyalava que amb l’arribada de la tardor també es fan aquestes tasques, però estan dirigides a evitar possibles inundacions en cas de produir-se pluges torrencials, amb la retirada de residus i restes vegetals per a permetre el pas de l’aigua.

Per la seua part el regidor de Medi Ambient, Agustín Molinero, destacava la importància d’adoptar mesures de prevenció com aquestes per a minimitzar els riscos que puguen derivar-se de pluges torrencials.

En els pròxims dies es faran les tasques de desbrossament a les desembocadures del riu Sénia i Cervol, així també com en els barrancs del Triador, Barbiguera, Saldonar, Salines i Aiguadoliva.