Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT L’Ajuntament de Càlig facilitarà la conciliació familiar amb una nova edició de...

L’Ajuntament de Càlig facilitarà la conciliació familiar amb una nova edició de les Escoletes d’Estiu

81

Durant els mesos de juliol i agost s’oferiran activitats diverses tant al Centre de Cultura com al poliesportiu municipal perquè els xiquets i xiquetes puguen gaudir d’unes bones vacances estiuenques

L’Ajuntament de Càlig oferirà un any més les Escoletes d’Estiu perquè els xiquetes i xiquetes puguen gaudir d’un oci educatiu durant les vacances, al mateix temps que s’ajuda als pares i mares a conciliar la vida laboral amb la familiar. Amb el lema Viu l’Estiu s’oferiran dues alternatives, l’Escola d’Estiu i l’Escola Esportiva.

Pel que fa a l’Escola d’Estiu, es farà de l’1 de juliol al 8 d’agost al Centre de Cultura amb activitats i tallers adreçats per als xiquets i xiquetes nascuts entre l’1 de gener del 2010 i el 31 de desembre del 2021. L’horari serà des de les 9:00h fins les 13:30h, amb possibilitat de sol·licitar el servei d’Escola Matinera per començar a les 7:30h.

En relació a l’Escola Esportiva, s’oferirà de l’1 al 26 de juliol al poliesportiu municipal per als xiquets i xiquetes nascuts entre l’1 de gener del 2008 i el 31 de desembre del 2017. L’horari també serà des de les 9:00h fins a les 13:30h i les famílies també podran sol·licitar la prestació de l’Escola Matinera.

Les inscripcions per a les dues Escoles es poden realitzar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament fins al 14 de juny o fins a completar totes les places disponibles. Cal destacar que en tots dos casos les inscripcions es podran fer per setmanes, amb la voluntat que les famílies puguen escollir l’estada que millor s’adapte a les seves necessitats.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha destacat que “les escoles estiuenques són un servei molt important al municipi per ajudar als pares i mares a conciliar la vida laboral amb la familiar i des de l’Ajuntament sempre treballarem per garantir la seua continuïtat”.