Inici VINARÒS L’Ajuntament continua amb les feines de desbrossament dels camins rurals

L’Ajuntament continua amb les feines de desbrossament dels camins rurals

223

Aquestes tasques donen continuïtat a les que es van iniciar al mes de juliol amb la neteja de les restes vegetals dels marges dels camins

La Regidoria d’Obres i Serveis continua amb les feines de desbrossament de les restes vegetals, a través de la brigada verda municipal. En concret, s’actua en els camins de les Carretes, Peníscola i Dos Vilas amb la neteja dels marges de les carreteres. Aquestes tasques compten amb el suport d’un tractor trituradora per fer la neteja dels marges dels camins.

Cal destacar que durant els mesos de l’estiu també es van realitzar feines rutinàries de desbrossament de les restes vegetals per evitar que amb les elevades temperatures i les pluges esporàdiques, es produís un creixement descontrolat de les herbes.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Català, ha destacat que “amb el desbrossament de les restes vegetals es pretén millorar la visibilitat per als conductors que circulen pels camins rurals, a més de deixar netes les cunetes per facilitar l’evacuació de l’aigua en cas de produir-se fortes precipitacions”.

Català insistia que les feines de neteja es realitzen de forma constant, en especial entre els mesos de maig a octubre, amb un increment significatiu de les tasques de desbrossament, sempre amb la optimització dels recursos per garantir un major rendiment de la maquinària.