Inici BENICARLÓ Benicarló escollirà aquest dissabte la reina de les Festes Patronals 2024

Benicarló escollirà aquest dissabte la reina de les Festes Patronals 2024

124

Un sorteig entre les quatre candidates determinarà qui serà la màxima representant de les Festes, que se celebraran del 17 al 25 d’agost. Durant l’acte també es donarà a conèixer el cartell anunciador.

La Comissió de Festes està ultimant els detalls de l’acte d’elecció de la reina de les Festes Patronals que tindrà lloc aquest dissabte 11 de maig, a les 20.00 hores, a l’Auditori Pedro Mercader i que servirà per a escollir la reina de les Festes Patronals 2024 i la resta de càrrecs que integraran la Cort d’Honor, que enguany estarà formada per set dames, la dulcinea, dues dames infantils i un cavaller infantil.

Les candidates a reina són Carmen Soriano Borrás (Dama Popular), Irene Piñana Arín (Dama Popular), Claudia Artigas Albert (Dama Popular) i Blanca Zorrilla Marzá (associació Exalumnes de La Salle).

Les tres candidates que no seran escollides per al càrrec de reina conformaran la Cort d’Honor juntament amb Arantxa Gellida Planes (Grup de Bombos i Tambors Santíssim Crist de la Mar), Judit Martín Domínguez (Centro Aragonés de Benicarló) i Nahikari Serrat Barbero (Club Tenis Benicarló).

La dulcinea serà Paula Sotillos García, resident a Sant Sebastià.

Pel que fa a la Cort d’Honor Infantil, estarà integrada per Bianca Galán Bayarri, Pablo López Castell i Valentina Martínez Herrera.

Durant l’acte també es desvetllarà el cartell que il·lustrarà les Festes Patronals 2024.