Inici VINARÒS Vinaròs habilitarà busos gratuïts per accedir al cementeri municipal amb motiu de...

Vinaròs habilitarà busos gratuïts per accedir al cementeri municipal amb motiu de la celebració del Dia Tots Sants

237

El servei es posarà en marxa els dies 29, 30 i 1 de novembre amb la finalitat de facilitar la mobilitat als veïns

Amb motiu de la celebració del Dia de Tots Sants l’Ajuntament habilitarà un servei de bus gratuït per a facilitar l’accés al cementeri municipal. Les sortides es faran des de la plaça Parroquial a les 9:30h, 11:00h i les 16:00h, mentre que les tornades seran a les 11:30h, 13:00h i 18:00h.

D’altra banda, la Policia Local desplegarà un dispositiu especial per a garantir la seguretat de les centenars de persones que durant aquets dies pujaran fins al cementeri municipal. Sobretot realitzaran tasques de control de trànsit i d’estacionament de vehicles per coordinar les entrades i sortides de les instal·lacions.

 

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “la posada en marxa del servei de bus gratuït sobretot vol ajudar a reduir el volum de vehicles que durant els propers dies accediran fins al cementeri municipal, per tal de facilitar la mobilitat i evitar possible embussos”. Segons recordava la Brigada Municipal ha habilitat una zona de pàrquing públic a l’exterior de les instal·lacions, mentre que a l’interior del cementeri només podran accedir els vehicles amb la targeta de mobilitat reduïda.