Inici BENICARLÓ La Sant Silvestre de Benicarló tindrà un record especial en memòria de...

La Sant Silvestre de Benicarló tindrà un record especial en memòria de Laura Luelmo

592

El Club d’Atletisme Baix Maestrat i el Club Triatló Basiliscus, amb la coordinació de l’Ajuntament, han decidit convocar els participants uns minuts abans de la cursa i llegir unes paraules contra la violència masclista i de rebuig per la mort de la professora Laura Luelmo.

La 41 edició de la Sant Silvestre benicarlanda, la més antiga de les que s’organitzen a la Comunitat Valenciana, tindrà enguany un record especial per a la professora Laura Luelmo, assassinada recentment en un cas de violència masclista. L’entitat organitzadora de la cursa, el Club d’Atletisme Baix Maestrat, juntament amb el Club Triatló Basiliscus i amb la coordinació de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Benicarló, ha explicat que «davant de la inquietud que ha generat el cas de la professora Laura Luelmo i altres de similars, hem pensat que la Sant Silvestre seria una bona oportunitat de mostrar el nostre rebuig a la violència masclista».

El regidor d’Esports, Carlos Flos, ha destacat que «aprofitant que en la Sant Silvestre participa molta gent de totes les edats, incloses entitats esportives i centres educatius, i que té molts espectadors, hem pensat que serà una bona oportunitat per deixar constància del nostre rebuig a aquest assassinat i donar suport a totes les dones que pateixen la violència masclista».

Uns minuts abans de l’inici de la cursa, es llegiran unes paraules de condemna per la mort de Laura Luelmo, a càrrec de Cristina Cervera, dama del Club d’Atletisme Baix Maestrat, i Marisa Samper, dama del Club Triatló Basiliscus.