Inici VINARÒS Engega el Parc de Nadal al Poliesportiu Municipal

Engega el Parc de Nadal al Poliesportiu Municipal

509

Robòtica, cuina, manualitats, pintacares i esports seran algunes de les moltes activitats que podran fer els xiquets fins al proper 30 de desembre

Vinaròs continua immers en la programació nadalenca i aquesta mateixa tarde els més petits han pogut gaudir de la primera jornada del Parc de Nadal. El Pavelló Poliesportiu s’ha convertit en un espai infantil ple d’activitats per als xiquets de totes les edats, perquè disfruten d’unes tardes plenes de diversió.

El regidor de Joventut, Marc Albella, ha destacat que “enguany la temàtica de les activitats està relacionada amb el 50 aniversari de la l’arribada de l’home de la Lluna, amb tallers on els xiquets es podran convertir en astronautes, a més de viatjar per l’espai amb ulleres de realitat virtual o fins i tot aprendre a programar videojocs”. Cuina, inflables, maquillatge o esports, també formen part de l’extensa programació que s’ha preparat en el Parc de Nadal, perquè tots els xiquets practiquen l’activitat que més els agrade.

D’altra banda, el regidor feia especial menció a la secció de “joguets no sexistes” que s’ha incorporat per aquesta edició. En aquest sentit, comentava que l’objectiu és educar en valors per mostrar entre els més petits que totes les tasques i jocs són iguals independentment del sexe. Cal destacar que enguany per segona vegada consecutiva s’ha incorporat un sistema de calefacció al Poliesportiu per garantir que els xiquets xalen de tots els jocs amb total comoditat.

Pel que fa als horaris Albella ha detallat que el Parc de Nadal estarà obert totes les tardes fins al 30 de desembre des de les 17:00h fins les 20:00h. El preu de l’entrada és d’1,5€ i els xiquets poden participar en totes les activitats de forma individual o, si ho prefereixen, els podran acompanyar els pares.

Per acabar el regidor ha animat a totes les famílies de la ciutat i de la resta de la comarca a apropar-se fins a Vinaròs per gaudir del Parc de Nadal i de tota l’extensa programació que s’ha preparat des de l’Ajuntament, a més de disposar d’un centre comercial ple d’establiments per fer les compres nadalenques.