Inici BENICARLÓ Benicarló contracta 14 persones a través de dos programes d’ocupació de la...

Benicarló contracta 14 persones a través de dos programes d’ocupació de la Generalitat

426

Un total de 14 treballadors aturats de llarga durada i majors de 30 anys s’han incorporat a diversos departaments de l’Ajuntament en el marc de dos subvencions de la Generalitat que sumen més de 93.000 euros. Les persones contractades estaran destinades principalment a la Brigada d’Obres i Serveis.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball ha concedit a l’Ajuntament de Benicarló dos subvencions per a contractar persones amb dificultats d’inserció laboral. D’una banda, en el marc del programa Emcorp, s’han contractat 5 persones majors de 30 anys mitjançant una subvenció de 44.922,60 euros. De les 5 persones que s’han incorporat, 4 estaran ubicades a la Brigada d’Obres i Serveis, com a administratius i mestres d’obres. L’altra persona s’ha incorporat al Mucbe com a ajudant de museu i està destinada al Museu dels Mariners.

D’altra banda, a través del programa Emcord , destinat a la contractació de persones aturades de llarga durada, s’han contractat 9 persones amb una subvenció de 48.141,87 euros: una administrativa, 4 peons agropecuaris, 3 paletes i 1 encarregat d’obra. Tots estan fent tasques de suport a la Brigada d’Obres i Serveis.

La incorporació d’aquestes persones, que tenen un contracte de 6 mesos de durada, permetrà avançar en les obres previstes en el Pla d’Accessibilitat. A més, el personal d’obra treballarà en obres de millora de la pavimentació en tot el municipi, mentre que els peons agropecuaris s’encarregaran de la neteja de camins i rotondes.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha donat la benvinguda a les persones contractades i s’ha mostrat convençuda que «aquest contracte millorarà la seua ocupabilitat, especialment en el cas de les persones aturades de llarga durada». Miralles ha agraït el suport de la Generalitat Valenciana, «que ens permet posar en marxa aquest tipus de programes d’ocupació, i ha constatat que «l’Ajuntament de Benicarló continua treballant per reduir les xifres d’atur, ja siga a través de programes d’ocupació, tallers d’ocupació o apostat per iniciatives que suposen un impuls econòmic per a la nostra ciutat».

Article anteriorCàlig comet la primera fase de senyalització del seu itinerari cultural
Article següentLa Sant Silvestre de Benicarló tindrà un record especial en memòria de Laura Luelmo