Inici VINARÒS La Generalitat Valenciana destinarà prop de 4,1 milions d’euros del pressupost a...

La Generalitat Valenciana destinarà prop de 4,1 milions d’euros del pressupost a Vinaròs

58

 

La construcció del segon centre de salut, la redacció del projecte per a la millora del port o l’ampliació de L’Hospital Comarcal són algunes de les inversions previstes

El Govern Autònomic ha fet públiques les inversions previstes per a Vinaròs en el pressupost de l’any vinent. En total destinarà una partida de 4,1 milions d’euros per a millorar les infraestructures i serveis del municipi.

Pel que fa a les inversions de forma detallada, sobretot destaca Sanitat amb 1,4 milions per a l’ampliació de l’Hospital Comarcal amb la construcció de 18 consultes externes, així com 1,8 milions per a la construcció del segon centre de salut a l’avinguda de Leopold Querol. També en matèria de Sanitat destaquen els 500.000€ per a la creació d’un nou heliport que ajude a reduir el temps de resposta dels serveis sanitaris.

En relació a Justícia i Interior la Generalitat destinarà 240.000€ per continuar amb les obres de reforma i ampliació del Palau de Justícia. En matèria de Ports també es faran importants inversions, d’una banda, 44.202€ per a millorar la llotja dels pescadors, i d’altra banda, 110.000€ per a redactar el projecte d’adequació del moll de llevant.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha fet un balanç positiu de les inversions previstes per a Vinaròs i ha destacat sobretot les que fan referència a Sanitat. En aquest sentit, comentava que “és una mostra de la sensibilitat de la Generalitat per a millorar l’assistència sanitària al municipi i la comarca”. Segons assenyalava que “en total es destinaran 3,7 milions a Vinaròs amb la construcció de les consultes externes de l’Hospital Comarcal i la construcció del segon centre de salut, que ajudarà a descongestionar l’actual”.

Així mateix, Alsina també incidia en les inversions previstes per al port que ajudaran a oferir unes millors instal·lacions per als pescadors, especialment amb el projecte d’adequació del moll de llevant.

 

Article anteriorTorre de Investigación con Brújula de PLAYMOBIL premiado como Mejor Juguete para un Mundo Sostenible
Article següentBenicarló renova els convenis anuals amb Ateneu Maestrat i AFA Benicarló