Inici VINARÒS Finalitzen les obres d’adequació de la rotonda d’accés al polígon de les...

Finalitzen les obres d’adequació de la rotonda d’accés al polígon de les Capçades

167
DCIM100MEDIADJI_0521.JPG

Els treballs han comptat amb una inversió de 165.516€ finançada per l’IVACE i ha suposat adequar la rotonda de Gil d’Atrosillo amb l’heliport, a més de millorar els pluvials i l’accessibilitat de la zona

Aquesta setmana han finalitzat les feines d’adequació de l’accessibilitat i millora de l’eficiència del polígon de les Capçades, en concret, a l’encreuament amb l’avinguda de Gil d’Atrosillo. Les obres han comptat amb un pressupost de 180.000€, dels quals l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, IVACE, ha aportat una subvenció de 165.516€, mentre que la resta de la inversió l’ha assumida l’Ajuntament amb fons propis.

Les obres han consistit en la renovació de tot el ferm de la carretera en el punt d’unió de l’avinguda de Gil d’Atrosillo amb el camí de les Capçades i carrer de Benet XIII, on actualment es situa l’heliport. Cal destacar que en aquesta zona l’asfalt es trobava deteriorat pel pas constant de vehicles i amb aquestes obres s’oferirà una major seguretat viària. D’altra banda, també s’ha millorat la recollida de les aigües pluvials amb l’adequació dels SUD’s, així com l’accessibilitat de les voreres i s’ha donat continuïtat al carril bici.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Català, ha indicat que les feines sobretot han suposat renovar tot l’asfalt malmès de la rotonda de l’heliport per oferir una major seguretat viària per a les centenars de persones que cada dia accedeixen al polígon de les Capçades, Hospital Comarcal o centres educatius. En aquest sentit, Català indicava que “també amb la millora de l’accessibilitat i continuïtat del carril bici es garanteix una major seguretat per als alumnes que accedeixen a l’institut José Vilaplana”.

Per la seua banda, la regidora de Fons Europeus i Smart City, Carmen Morellà, ha destacat que “gràcies a les subvencions aconseguides a través de l’IVACE en els últims anys, amb prop 600.000€, hem pogut executar diverses millores en els polígons industrials del municipi”. Segons detallava l’objectiu és continuar amb aquesta tasca i acollir-se a totes les subvencions que es convoquen des de les administracions superiors per adequar els polígons industrials, fonamental per millorar la competitivitat de les empreses ja instal·lades i atreure de noves.

Urbanització de l’institut José Vilaplana

Català ha anunciat que a finals d’aquesta setmana finalitzaran les obres d’urbanització dels terrenys on es construirà l’ampliació de l’institut José Vilaplana, fet que permetrà restablir la circulació dels vehicles