Inici VINARÒS Obres i Serveis de Vinaròs fa balanç de les feines realitzades en...

Obres i Serveis de Vinaròs fa balanç de les feines realitzades en els últims tres mesos

105

Neteja de carrers, instal·lació i reparació de fonts, adequació dels parcs infantils i la millora l’accessibilitat dels passos dels vianants són algunes de les tasques executades

Aquest matí el regidor d’Obres i Serveis, Josué Brito, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per fer un balanç de les feines realitzades des de la Regidoria en els últims tres mesos. Segons ha destacat “ha hagut una clara deixadesa per part de l’anterior Govern Municipal, sobretot pel que fa referència a atendre les demandes dels veïns i veïnes, que en molts casos sol·licitaven petites intervencions per a millorar la localitat sense rebre cap tipus de resposta o actuació.”

El regidor Brito ha insistit que és important escoltar i atendre les necessitats i demandes de la ciutadania per a fer de Vinaròs un municipi millor. En aquest sentit, assenyalava que s’ha millorat la neteja dels carrers de la zona nord i sud de la localitat, així també com els vials del centre urbà. D’altra banda, afegia que s’ha treballat en els rebaixos dels passos de vianants per a millorar l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda, en concret s’ha actuat en els carrers de Sant Joaquim i Raimon d’Alòs, a més del Portal del Mediterrani.

Per altra banda, el regidor ha destacat que s’ha fet la instal·lació de 30 fonts en diversos punts de la localitat, que també ha inclòs la reparació de les canonades per evitar les fuites d’aigua i oferir un servei eficient. Així mateix, també s’ha treballat en la millora i adequació dels parcs infantils. Brito comentava que “aquestes actuacions són una prioritat per a l’Ajuntament, que executarà de forma progressiva, perquè els més petits disposen d’unes instal·lacions i elements de joc segurs”.

Durant la seua intervenció, el regidor ha indicat que també s’ha treballat en la millora de la mobilitat urbana, en aquest cas, amb la recuperació de la circulació en doble sentit al passeig de Fora del Forat.

En relació als camins rurals, Brito ha destacat que per part de l’Ajuntament es crearà un full de ruta amb les intervencions a realitzar al llarg de la legislatura per a reparar i adequar de forma progressiva els camins rurals del terme municipal. Segons afegia és important treballar en aquesta línia per oferir unes carreteres més segures per a les desenes de veïns que cada dia accedeixen a les seves finques o cases.

Per acabar, Brito insistia que “des de la Regidoria d’Obres i Serveis un dels principals objectius és escoltar i atendre les demandes de la ciutadania amb la màxima celeritat possible per aportar solucions i aconseguir de fer Vinaròs un municipi millor”.