Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs recupera el doble sentit de circulació al passeig de...

L’Ajuntament de Vinaròs recupera el doble sentit de circulació al passeig de Fora del Forat

102

Aquesta setmana la Brigada Municipal ha treballat en l’adequació del vial per restablir la circulació en doble sentit al passeig de Fora del Forat. Les feines han consistit en l’eliminació de les marques vials del terra i fer el repintat dels aparcaments.

El regidor d’Obres i Serveis, Josué Brito, ha indicat que “amb la recuperació del doble sentit al passeig de Fora del Forat és millorarà la mobilitat urbana”. En aquest sentit, assenyalava que són moltes les persones, que sobretot durant l’estiu, circulen amb el vehicle per aquesta zona de la localitat per gaudir de les platges, a més de ser un punt d’accés per desplaçar-se cap al centre urbà o cap a la Costa Nord, per tant és fonamental garantir una mobilitat fluida per evitar embussos.

D’altra banda, Brito afegia que la recuperació doble sentit i es facilitarà l’accés als estacionaments de vehicles al passeig de Fora del Forat, perquè d’aquesta forma veïns i visitants puguen gaudir del litoral i de l’oferta gastronòmica que s’ofereix al llarg del passeig marítim.