Inici VINARÒS Vinaròs recupera les Minicampanades de Cap d’Any

Vinaròs recupera les Minicampanades de Cap d’Any

204

Les Minicampanades infantils seran a la plaça Parroquial a les 12:00h amb espectacle i animació per part del Gimnàs Gentsana, mentre que a les 00:00h es faran les tradicionals campanades amb ambientació a càrrec d’Alfonso TV

La Regidoria de Festes i Tradicions ha presentat aquest matí la festa de Cap d’Any que ha previst per acomiadar el 2023 i donar la benvinguda al 2024. Enguany com a novetat es recuperaran les Minicampanades infantils perquè els més petits de la casa també puguen gaudir de la tradició de menjar el raïm amb les campanades. En aquest cas, els actes es faran a partir de les 11:30h amb animació prèvia per part del Gimnàs Gentsana i les campanades a les 12:00h.

El regidor de Festes i Tradicions, Marc Albella, ha destacat que “després de l’èxit aconseguit en la primera edició de les Minicampanades infantils enguany hem decidit recuperar aquesta activitat perquè els xiquets i xiquetes també puguen gaudir d’aquesta festa”. En aquest sentit, agraïa la implicació del Gimnàs Gentsana, que serà l’encarregat d’amenitzar l’activitat.

D’altra banda, a les 23:30h, també a la plaça Parroquial, es farà la festa prèvia a les campanades amb el discjòquei Alfonso TV per acomiadar el 2023, que després s’allargarà fins a les 01:30h per gaudir d’una bona revetlla de benvinguda al nou any. Cal destacar que es podrà seguir en directe les campanades a través del senyal que oferirà Maestrat TV.