Inici VINARÒS Vinaròs nova edició d’Escola de Nadal

Vinaròs nova edició d’Escola de Nadal

398

270 xiquets participen de les activitats que es realitzen al col·legi de la Misericòrdia relacionades amb el món de “El Trencanous i el rei dels ratolins”

Aquest matí la regidora d’Educació, Begoña López, ha fet una visita a l’Escola de Nadal per veure les activitats que desenvolupen els xiquets. Recordem que la iniciativa està adreçada per als petits des dels 3 fins als 12 anys, amb tallers diversos que s’adapten segons la seva edat, això sí, tot relacionant amb el conte màgic i nadalenc “El Trencanous i el rei dels ratolins”.

La regidora López ha destacat que “l’objectiu de l’Escola és oferir oci i entreteniment als petits, durant les vacances nadalenques, mentre s’ajuda als pares a seguir conciliant la vida laboral amb la familiar”. En aquest sentit, comentava que “des de l’Ajuntament s’atén totes les inscripcions que es realitzen amb la finalitat que cap xiquet es quede sense gaudir de l’Escola de Nadal, fet que enguany ha suposat arribar fins a les 270 matriculacions”.

Pel que fa l’horari, totes les activitats es fan al col·legi de la Misericòrdia des de les 8:45h fins a les 13:15h, amb tallers i manualitats per a que tots els petits puguen gaudir d’uns matins plens de diversió. Cal destacar que l’Escola de Nadal es farà fins al 31 de desembre i del 2 al 4 gener, tot amb l’objectiu d’oferir oci als xiquets durant les vacances, mentre s’ajuda als pares a seguir conciliant la vida laboral amb la familiar.

Article anteriorEngega el Parc de Nadal al Poliesportiu Municipal
Article següentDecoració nadalenca ‘ecològica’ a Xert