Inici BENICARLÓ Davant l’alerta taronja, es suspenen les classes a Vinaròs i Peñíscola (no...

Davant l’alerta taronja, es suspenen les classes a Vinaròs i Peñíscola (no a Benicarló)

2199

De moment no es suspenen a Benicarló (al publicar aquest article) ni tampoc cap acte

nota de premsa de l’ajuntament de Peñíscola

⚠️⚠️⚠️ AVISO CENTROS EDUCATIVOS: Recibida la alerta meteorológica y el aviso nivel naranja por fuertes lluvias y fenómenos costeros en el litoral de Castellón, de forma consensuada con los tres centros educativos de nuestro municipio, mañana miércoles día 11 de septiembre quedan suspendidas las clases.

foto d’artxiu de les anterior inundacions l’any passat

Els actes de festes es traslladen al Palau de Congresos.

nota de premsa de l’ajuntament de Vinaròs

L’Ajuntament decideix suspendre les classes davant de l’alerta taronja decretada per l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències
El Govern Municipal ha decidit de forma urgent suspendre les classes, en tots els centres
educatius, per demà dimecres davant de l’alerta taronja decretada per l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat Valenciana.
L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha explicat que “davant de l’alta possibilitat de produir-se fortes precipitacions, des de el Govern Municipal s’ha decidit suspendre totes
les classes per tal d’evitar situacions de risc per als alumnes i professorat”. L’alerta establerta per la Generalitat entrarà en vigor aquesta mateixa nit a les 24h i es preveu que es mantinga activa fins a les 18:00h de demà dimecres, depenent de l’evolució meteorològica.
Alsina ha demanat a la ciutadania precaució davant de les fortes precipitacions que podrien caure durant les properes hores i també que respecte les senyals d’avís que s’han
instal•lat en els punts més conflictius de la localitat, així també com atendre les indicacions de la Policia Local.

Recordem que l’any passat al mes d’octubre es va produir un fort episodi de pluges on es va registrar el record de precipitacions en tan sols una hora, amb 159,2 litres per metre quadrat. Alsina ha detalla que des de l’Ajuntament s’ha posat en marxa el mateix dispositiu de llavors per garantir la seguretat de tots els veïns.
Recordem que tenen a la seua disposició els telèfons del 112 de la Generalitat Valenciana i també el 964 407 704 i 964 826 677 de la Policia Local.

nota de premsa de l’ajuntament de Benicarló

Les classes a Benicarló NO se suspenen de cara a demà. Continuem en alerta taronja i les previsions parlen de pluges fortes a partir de demà a migdia. A primera hora donarem més informació.

 

Noticies relacionades:

Després del temporal “Gota Freda”