Inici VINARÒS Vinaròs va començar ahir la neteja de barrancs i rieres

Vinaròs va començar ahir la neteja de barrancs i rieres

248

La Regidoria d’Obres i Serveis, a través de l’empresa concessionària, ha iniciat les tasques de neteja dels barrancs i rieres de la localitat. L’objectiu és garantir el pas de l’aigua en cas de fortes precipitacions i evitar possibles inundacions. Les primeres feines es van realitzar la setmana passada al barranc de les Salines i al de la Barbiguera, i continuaran al llarg dels propers dies a la resta de les rieres de la localitat amb el desbrossament de les restes vegetals.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “durant el mes d’agost vam mantenir una reunió amb Alcaldia, Transició Ecològica i Policia Local, on es va acordar avançar les feines de neteja dels barrancs com a mesura preventiva en cas de produir-se fortes precipitacions, unes tasques que es van posar en marxa la setmana passada”. En aquest sentit, ha assenyalat que és important estar preparats davant de les inclemències meteorològiques per garantir la seguretat dels veïns i sobretot per donar una resposta eficient davant de qualsevol emergència. D’altra banda, Morellà afegia que també s’han posat en marxa les feines de neteja dels embornals de la ciutat per garantir que estiguen en òptimes condicions en cas de pluges intenses. Pla d’Emergències.

Morellà ha explicat que la reunió del passat mes d’agost també va servir per avançar cap a la redacció del primer Pla d’Emergències de Vinaròs. La finalitat és crear un protocol d’actuació per oferir una resposta ràpida i eficient als veïns davant de condicions climatològiques extremes, com ara, pluges torrencials, temporals marítims o forts vents, per garantir la seua seguretat. Cal destacar que la redacció del document també comptarà amb la participació de tots els grups de l’oposició per treballar-ho de forma conjunta, i recollir propostes o al·legacions, per crear un protocol que s’adapte a les necessitats reals del municipi

Article anteriorTornada al cole amb normalitat i més alumnes a Benicarló
Article següentDavant l’alerta taronja, es suspenen les classes a Vinaròs i Peñíscola (no a Benicarló)