Inici BENICARLÓ Comença a Benicarló la neteja i desbrossament dels camins rurals

Comença a Benicarló la neteja i desbrossament dels camins rurals

171

La Brigada d’Obres i Serveis i la Diputació de Castelló ja han començat els treballs, que es duran a terme en els camins més transitats per tal de millorar la seguretat vial

La petició de l’Ajuntament de Benicarló a la Diputació per a la neteja i desbrossament dels camins rurals ha donat resultat i aquesta setmana han començat els treballs a la zona del camí de la Fossa del Pastor.

Els operaris treballaran durant les pròximes dos setmanes en la neteja de les cunetes, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat als agricultors i, al mateix temps, millorar la visibilitat i la seguretat vial.

Els camins rurals que s’adequaran són el camí de Sant Jordi, el camí de la Fossa del Pastor (des de la platja de la Mar Xica fins al molló de Càlig), el camí de les Alcores, la partida del Mas del Rei, el camí del Puig fins arribar al camí Moliners, així com les vies de servei de l’autopista i de la N340.

Els treballs els realitzaran conjuntament dos operaris de la Diputació de Castelló i un operari de la Brigada d’Obres i Serveis.