Inici BENICARLÓ L’Ajuntament sol·licita a la Diputació la neteja i desbrossament de camins rurals

L’Ajuntament sol·licita a la Diputació la neteja i desbrossament de camins rurals

173

El manteniment dels camins contribueix a millorar la circulació, reduir els riscos i promoure un entorn més segur per a  conductors i ciclistes

Els regidors d’Agricultura, Borja Castell, i d’Obres i Serveis, Fabián Flos, han visitat diverses zones de Benicarló per a comprovar de primera mà l’estat dels camins rurals que transcorren pel terme.

L’Ajuntament de Benicarló ja ha sol·licitat a la Diputació de Castelló que actue en alguns camins netejant i desbrossant les cunetes per tal de facilitar el treball dels agricultors i, a més, millorar la seguretat vial, atés que la presència de les herbes dificulta la visibilitat en molts dels encreuaments.

«La neteja i el desbrossament de les cunetes —ha dit el regidor d’Agricultura— contribueix a millorar la circulació als camins rurals, reduint els riscos d’accidents i promovent un entorn més segur per a conductors, ciclistes i vianants».

«A més —ha afegit Borja Castell—, el manteniment de les cunetes en bones condicions prolonga la vida útil dels camins rurals i redueix els costos de reparació i de manteniment a llarg termini».

«Hem de tindre en compte també —ha remarcat el regidor— que la neteja dels camins rurals no només beneficia els residents locals i els llauradors, sinó que també millora l’experiència dels visitants i turistes que exploren la zona». «Un entorn net i ben cuidat incrementa l’atractiu del turisme rural i fomenta el desenvolupament econòmic i social de la zona».