Inici VINARÒS Club Balonmano Vinaròs, comença la pretemporada

Club Balonmano Vinaròs, comença la pretemporada

717

 

HANDBOL: SENIOR MASCULÍ

Després de 2 setmanes de correr per a fer el primer partit de pretemporada front el Almassora de 2 divisió nacional i la veritat és que el que es va vore va deixar molt bones sensacions.

Enguany en el 50 aniversari del club, motiu per el que la televisió valenciana A Punt ens va fer un reportatge que ja avisarem del día que serà emés, s’ està intentant mantindre els equips del any passat. Es a dir un senior, un juvenil, dos cadets i un infantil.

A vore si se acaben de trobar alguns esponsors ja sigue be económicament o pagant algunes samarretes de entrenar o cualsevol tipus de ajuda serà ben rebuda per un club veterano però modest com el nostre.

Per el que va ser el partit, cal dir que es va jugar dissabte a les 17 hores, i la calor no va ser obstacle per ser un gran partit de handbol.

C.BM Vinaròs: Marc, Cristian i Juanma, porters. Nahuel (5), Max (7), Cristian (2), Sergi (3), Taty (4), Delhom (1), Manu (2), Toni (1), Rubén (1), Gabi (3), Sergi Ll. I Quim.

Partit igualadissim com ho diu el empat a 29 final i això que al descans guanyaben els de categoria superior de 5 gols (9-14), però els nostres en un gran començament de la 2 part van empatar en un primer quart de hora espectacular i després es va anar en diferéncies mínimes fins al final.

Estos partits de pretempprada ja se sap que son per anar agafant ritme i que els resultats es lo de menys,però enguany en la tornada a casa de jugadors que estaben jugant en 2 nacional i que eren la base del equip que van fer 2 fases de ascens seguides i si afegim els jugadors del any passat podriem parlar que hi ha uns dels millors equips que han hagut a Vinaròs, ara falta juntarse i demostrar tot el que saben. També cal dir que van jugar uns minuts alguns jugadors del equip juvenil i que ho van fer bastant bé per ser el primer partit que jugaben en el senior.

El dissabte per ara hi hauran 2 partits a Benicarló, el cadet i el senior seguirant agarrant minuts per agarrar la forma.

Article anteriorClub ajedrez Benicarló, torneo de fiestas
Article següentManualitats i música en les festes d’Ares del Maestrat