Inici COMARQUES ALT MAESTRAT Manualitats i música en les festes d’Ares del Maestrat

Manualitats i música en les festes d’Ares del Maestrat

525

Alt Maestrat Human Land ha volgut formar part de les activitats organitzades amb motiu de les festes patronals d’Ares del Maestrat. D’aquesta forma, el Dia de la Quinta s’ha dut a terme un Taller d’Estampació a càrrec de Verònica Bachero; una cercavila de dolçaina i tabal a càrrec de Xarançaina; un taller d’experiències vivencials dirigit per Salva Sánchez; una cercavila de gegants a càrrec de la Colla Nanos i Gegants de Vinaròs i un concert de dolçaina i tabal de la mà de Xarançaina. Els actes van ser patrocinats pel Pla de Competitivitat Turística, Alt Maestrat Human Land, promogut per l’Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benassal i Ares del Maestrat, amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme.
Grans i menuts ho van passar en gran en una jornada plena de diversió en la qual les manualitats, la tradició i la música van ser les protagonistes.
Xiquets i xiquetes van gaudir amb el taller d’estampació en el qual van realitzar diferents i curiosos dissenys. Xarançaina va delectar a tots al matí amb la seua cercavila i a la vesprada amb el concert en el qual els ritmes tradicionals típics de la nostra província van marcar la diferència. I la Colla de Nanos i Gegants va recórrer els carrers del municipi sent el focus de totes les mirades i les càmeres de fotos.

Article anteriorClub Balonmano Vinaròs, comença la pretemporada
Article següentEl “pantano” d’Ulldecona continua buit