Inici PREMSA VALENCIANA Assemblea Caixa Rural Vinaròs: Josefa Gondomar nova presidenta i Manuel Molinos deixa el càrrec

Assemblea Caixa Rural Vinaròs: Josefa Gondomar nova presidenta i Manuel Molinos deixa el càrrec

727

Com ja vam oferir en un avanç, a l’assemblea general anual de Caixa Vinaròs, que es va celebrar dijous 18 de juny, el seu president Manuel Molinos va anuciar deixa el càrrec, per la necessitat de disposar de més temps per a la seua feina. El Consell ha votat a Josefa Gondomar com a nova presidenta, Antonio Javier Espuny com a vicepresident i Maria Adela Rubert com a secretària.

  
Molinos ha estat president durant 14 anys en els quals aquesta entitat bancària netament vinarossenca ha estat en progrés constant. Molinos ha destacat la creació de la Fundació Caixa Vinaròs. Ha agraït especialment l’ajuda rebuda per persones tan conegudes com Sebastià Casanova, Paco Català, Carles Santos i J.Antonio Córdoba. L’assemblea va ser retransmesa per Canal 56, i en ella es va adonar de l’auditoria de comptes anuals de l’exercici 2019.

En l’exercici 2019 Caixa Vinaròs ha obtingut un resultat net de 857.000 euros i un benefici abans d’impostos de 995.000 euros, el que suposa un increment respecte a l’any anterior del 23,84% i del 21,79% respectivament. El crèdit a la clientela ha augmentat en un 5,66% (4.978.000 euros). La morositat de l’entitat s’ha reduït en un 27,74%.
Caixa Vinaròs té 22 empleats d’una Mitjana de 43 anys d’edat i 19 anys d’antiguitat mitjana de la plantilla. El número de socis és de quasi 8.700.
L’any 2019 ha sigut en termes generals un any excel·lent per als actius financers, amb resultats molt positius en pràcticament tots els mercats.
El panorama per al 2020 és diferent, donat que el comportament de l’economia i dels mercats es veurà afectat especialment en el primer semestre per la crisi del coronavirus. Des de l’entitat es creu que l’impacte serà temporal i que la situació ha de tendir a normalitzar-se en la segona meitat de l’any.

 

Notícies relacionades:

Manuel Molinos deixa la Caixa Rural de Vinaròs i la presidència