Inici BENICARLÓ 50.000€ de la Generalitat a Benicarló per a activitats extraescolars

50.000€ de la Generalitat a Benicarló per a activitats extraescolars

289

Les activitats subvencionades es podran realitzar entre l’1 de juliol de 2020 i el 23 de juny de 2021. L’Escola d’Estiu i el campus esportiu Diverestiu s’acolliran a la subvenció.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha anunciat avui que la Conselleria d’Educació aportarà 50.000 euros a l’Ajuntament de Benicarló per a subvencionar l’organització d’activitats extraescolars. El tram subvencionable abasta des de l’1 de juliol de 2020 fins al 23 de juny de 2021, de manera que serveis com l’Escola d’Estiu o el campus esportiu Diverestiu que organitza l’Ajuntament per a aquest mes de juliol podran acollir-se a aquestes ajudes.

Xaro Miralles, responsable també de l’Àrea d’Educació, ha valorat positivament la decisió de la Generalitat d’atorgar aquestes subvencions que, ha dit l’alcaldessa, «suposaran una reducció molt important de la despesa que fem cada any en activitats extraescolars». L’alcaldessa ha afegit que «a banda dels campus estivals, també es podran beneficiar de les ajudes les activitats extraescolars que organitzarem durant el curs 2020-2021».

La subvenció a l’Ajuntament de Benicarló forma part dels 9 milions d’euros en ajudes que la Conselleria d’Educació ha aprovat per a tots els ajuntaments de la Comunitat Valenciana. En concret, es destinaran 3,32 milions d’euros als municipis de la província d’Alacant; 1,25 milions d’euros als municipis de la província de Castelló; i 4,42 milions d’euros als municipis de la província de València.

Segons ha anunciat la Conselleria, s’abonarà el 100% de les ajudes de manera anticipada a tots els ajuntaments.

Article anteriorAssemblea Caixa Rural Vinaròs: Josefa Gondomar nova presidenta i Manuel Molinos deixa el càrrec
Article següentEl proyecto “l’Escala del Papa Luna” ya es una realidad en Peñíscola