Inici BENICARLÓ Vuit equips disputaran la final del VI Concurs de Cuina i Serveis...

Vuit equips disputaran la final del VI Concurs de Cuina i Serveis de la Carxofa

545

El proper divendres 2 de març les instal·lacions del Centre Integrat Públic de Formació Professional de Benicarló (CIPFP) acolliran la final del VI Concurs de Cuina i Servei de la Carxofa, una iniciativa que van posar en marxa fa cinc anys el centre educatiu i la Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament amb l’objectiu de promocionar la carxofa i implicar els joves estudiants en l’elaboració de noves propostes gastronòmiques relacionades amb el producte estrella de Benicarló.

Els vuit equips participants, integrats per un alumne de Cuina i un altre de Sala, procedeixen de sis centres on s’imparteix Formació Professional relacionada amb la restauració: Benidorm, Sant Vicent del Raspeig, Santa Pola, Castelló, Sitges i Benicarló. Els equips començaran a elaborar els plats a partir de les 9.00 hores i serà a les 11.00 hores quan s’iniciarà la presentació davant del jurat. Paral·lelament, els alumnes de Serveis realitzaran un tast de vi a cegues.

Tant el jurat tècnic a la cuina com el jurat del tast a cegues i l’organolèptic estaran integrats per professionals del sector.

L’acte de cloenda i l’entrega de premis tindrà lloc a les 13.15 hores al Saló d’Actes del centre, amb la presència de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles.