Inici VINARÒS Vinaròs renova el conveni per a la recollida de bioresidus

Vinaròs renova el conveni per a la recollida de bioresidus

205

L’acord aprovat amb el Consorci de Residus C1 suposarà una inversió de 28.800€ per a la gestió correcta de les deixalles

L’Ajuntament de Vinaròs ha renovat el conveni anual amb el Consorci de Residus C1 per a la recollida selectiva dels bioresidus per aquest 2021. La finalitat és garantir el reciclatge correcte de les deixalles. Dins del conveni, es realitzarà una potent campanya de conscienciació per a la millora de la recollida selectiva, a través de l’empresa Ecosilvo, i consistirà amb la presència d’educadors ambientals a peu de carrer per informar als veïns i visitants com separar de forma correcta de les deixalles.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “aquestes dues accions es realitzaran aquest mateix any, amb l’objectiu de canviar el sistema de recollida de residus del municipi, proporcionant informació als veïns per a la seua correcta separació”. Aquestes accions, formen part de la estratègia local per millorar les taxes de separació i ser un municipi referent.

Per últim, ha assenyalat que aquest conveni amb el Consorci de Residus C1 també inclourà la redacció del Pla Local de Residus per a la gestió correcta i eficient de les deixalles.