Inici PEÑÍSCOLA L’Ajuntament de Peníscola licita l’obra de reparació de les Fontetes

L’Ajuntament de Peníscola licita l’obra de reparació de les Fontetes

274

L’Ajuntament de Peníscola ha licitat l’obra de reparació de les Fontetes situades en l’accés al nucli històric des de la zona del port pesquer.

Aquest espai que compta, actualment, amb un entarimat de fusta, se substituirà “per la dificultat del seu manteniment”, ha explicat l’edil de l’àrea d’Urbanisme, Jorge Rovira, ja que “malgrat ser fustes tractades, la proximitat amb la mar provoca que es desbaraten amb molta rapidesa” per això, el nou projecte contempla substituir l’entarimat per un paviment de material inert, més resistent i en harmonia amb l’entorn del patrimoni històric artístic, empedrat.
Així doncs, aquesta zona comptarà amb un nou paviment “petri en tons grisos, incrustacions blanques i tocs de beix” ha ampliat.

El projecte es va redactar la tardor passada, es va aprovar una modificació de crèdit per a habilitar finançament amb romanents i s’ha tramitat la sol·licitud d’una subvenció amb l’administració autonòmica.

Després d’iniciar el procés administratiu fa diversos mesos, aquesta setmana finalitza el termini per a la recepció de les ofertes de les empreses concurrents a la licitació. La Regidoria d’Urbanisme preveu adjudicar les obres en els pròxims dies per a poder iniciar els treballs en acabar l’estiu.

El projecte de millora d’aquesta zona ascendeix a 58.702,35€.

Aquest espai es va recuperar per a la localitat el 2011, després de la seua desaparició, conseqüència de la construcció de la bassa portuària. Enguany es procedirà a la restauració i s’intervindrà en la substitució del paviment de fusta.