Inici VINARÒS Vinaròs rebrà més de 130.000 € per a la realització d’activitats extraescolars

Vinaròs rebrà més de 130.000 € per a la realització d’activitats extraescolars

274

L’objectiu és ajudar a l’Ajuntament a continuar amb activitats per oferir oci i entreteniment als xiquets mentre s’ajuda als pares a conciliar la vida laboral amb la familiar

L’Ajuntament de Vinaròs ha sigut un dels consistoris beneficiats per les ajudes que ha posat en marxa la Conselleria d’Educació per a l’organització d’activitats extraescolars. En concret, ha rebut una ajuda de 130.000€, més del doble de l’any passat, per oferir activitats d’oci, esport, entreteniment i reforç escolar per als menors des dels 3 fins als 18 anys.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha destacat que “l’objectiu és que els xiquets i xiquetes puguen gaudir de tallers, esports o altres activitats fora de l’horari lectiu, al mateix temps que s’educa en valors i sobretot s’ajuda als pares a conciliar la vida laboral amb la familiar”. En aquest sentit, insistia que és important que els menors es puguen socialitzar fora de l’escola perquè també forma part del seu aprenentatge.

López comentava que gràcies a la subvenció de la Conselleria es podrà continuar amb activitats com l’English Easter, l’Escola de Nadal o el Campus d’Estiu l’Illa, a més de recuperar tallers com el Reforç Escolar, una activitat que segons insistia la regidora “suposa una ajuda molt important per als alumnes que necessiten classes de repàs, en especial per a les famílies que no disposen de recursos per inscriure els fills a acadèmies de reforç”.

Una altra de les iniciatives que es posarà en marxa són els tallers de Prevenció de Trastorns de la Conducta Alimentària adreçat per a l’alumnat dels instituts entre 12 i 17 anys. La nutricionista, Marta Oliver, serà l’encarregada d’impartir els tallers on sobretot es promourà una dieta saludable fora dels estereotips de cossos perfectes que apareixen a les xarxes socials.

Per acabar, López comentava que aquesta ajuda de 130.000€ ha sigut possible gràcies a la feina de les tècniques del Departament d’Educació i agraïa la seua implicació per aconseguir cada any la subvenció.