Inici VINARÒS Vinaròs ecenta la programació de Nadal amb la celebració del 9 a...

Vinaròs ecenta la programació de Nadal amb la celebració del 9 a l’11 de desembre la Fira Lluís Santapau

241

 

Paradetes amb xocolate, visites guiades i fins i tot degustacions formaran part de la programació per a recordar el passat més dolç del municipi

La plaça Parroquial acollirà del 9 l’11 de desembre una nova edició de la Fira Lluís Santapau amb la participació de nou artesans de la xocolate i dels dolços tradicionals del Nadal. L’horari de la mostra serà tots els dies de 10:00h a 13:30h i de 17:00h a 20:30h, a més, s’inclourà una programació especial amb visites guiades, tallers per a tots els públics i photocall per compartir a les xarxes.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “enguany s’ha ampliat el número de paradetes, passant de les sis a les nou, fet que demostra que poc a poc la fira es va consolidant al municipi i la comarca”. Segons afegia “en aquesta edició tindrem algunes novetats amb una cercavila el dissabte a la tarda, a més de comptar amb una decoració especial, per tal de crear un bon ambient festiu al municipi”.

Pel que fa a la programació, es farà la visita guiada “Vinaròs i el xocolate: una història deliciosa”, divendres i dissabte a les 17:00h, mentre que diumenge serà a les 11:00h. Un recorregut pel passat més dolç de la localitat, que finalitzarà amb una degustació a la fira. Per a participar cal realitzar una inscripció prèvia gratuïta al web https://turisme.vinaros.es.

La programació de la Fira Lluís Santapau també inclourà el taller gastronòmic impartit per la cuinera Vanesa Bustos, dissabte a les 19:00h, adreçat al públic adult i diumenge a les 12:00h per al públic infantil. En tots dos casos el taller és gratuït i no cal realitzar cap inscripció prèvia per a participar.

Per acabar, Albella convidava tots els veïns de la comarca a apropar-se fins a Vinaròs per gaudir de la Fira de Lluís Santapau, així com de l’oferta gastronòmica que s’ofereix al municipi amb les XXVIII Jornades de la Cuina dels Arrossos.